مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از پارک سایرین در کوچه بن بست

با سلام و احترام، ما در انتهای یک کوچه بن بست به عرض 3 متر و عمق 11 متر که 2 ساختمان با مجموعا 2 درب غیر پارکینگی در انتهای آن واقع است، زندگی می کنیم. ما دایما با این موضوع درگیریم که افراد بیرون از بن بست در داخل بن بست پارک می نمایند و از تماس و پیگیری 110 هم به نتیجه ای نمی رسیم و به تلفن پلیس اهمیتی نمی دهند. طی 1 فقره شکایت هم، کارشناس راه و ساختمان شهرداری نظر به مجاز نبودن پارک خودرو داخل بن بست و سد معبر اعلام نموده.
نظر به اینکه طی شکایت مجدد با همان موضوع، از فردی دیگر، متاسفانه قاضی دیگری در دادسرا گفت "گزارش کارشناس برای من الزام آور نیست و پارک کردن اشکالی ندارد"، بنده دست به دامن شهرداری شدم. متاسفانه بنده در طرح تفصیلی در سامانه تهران من، معبر ملکم را بن بست می بینم، اما طی مراجعه حضوری به شهرداری، شهرداری پس از بررسی گفت معبر شما "بن بست" نیست و "گذر" تعریف شده. می خواهم میله پارک قفل دار نصب کنم (بند آوردن دایمی کوچه، نصب تابلو پارک ممنوع و غیره موجب کاهش ارزش ملک های داخل بن بست شده و مالکین با چنین مواری موافق نیستند، استفاده از بن بست باید برای مالکین داخل مقدور باشد) و استشهاد کلیه مالکین بن بست را جمع کردم، اما شهرداری میگه قانونی نیست و گزارش به 137 باعث میشه شهرداری جمعش کنه و طبیعتا با لجبازی ساکنین بیرون از بن بست معلوم است دیگر. اسیر شدیم. چه کاری می توانیم بکنیم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص شما می بایست از طریق دادگاه محترم عمل نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس در این خصوص نظر دهد سپس دادخواست مرتبط را ارائه دهید

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

به شهرداری مراجعت نمایید و با قراردادن میله آهنی در مسیر مانع شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس در این خصوص نظر دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که جهت ارائه اظهار نظر دقیق و پرکاربرد حقوقی ، اسناد و مدارک و مستندات مربوطه پیرامون موضوع ، تحت مطالعه و مورد بررسی قرار گیرد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینگونه موارد بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شوند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در مواردی که پارک خودرو در بن بست مشکل ساز شده است، می‌توانید به شهرداری مربوطه یا مرجع قضایی مراجعه کنید. در این مورد، به نظر می‌رسد که شهرداری قبلاً بررسی این موضوع را انجام داده و در نتیجه تصمیم گرفته که معبر شما "گذر" تعریف شده است، اما اگر شما با این تصمیم مخالف هستید می‌توانید با توجه به فکت های بن بست خود، دوباره با شهرداری تماس بگیرید و به آن‌ها توضیح دهید که چرا شما معبر خود را بن بست تلقی می‌کنید و برای جلوگیری از پارک خودرو‌های سایرین، از نصب میله پارک قفل دار یا تابلو پارک ممنوع استفاده می‌کنید.

اگر شهرداری همچنان به این اقدام شما مخالف است، می‌توانید با توجه به اینکه شهرداری بر اساس گزارش کارشناسی قبلی، نفی کرده است، خودتان کارشناسی را انجام داده و نتیجه آن را به شهرداری ارائه کنید. در این مورد، می‌توانید از یک کارشناس حقوقی یا مهندسی برای بررسی و تهیه گزارش استفاده کنید.

در هر صورت، باید توجه داشت که نصب میله پارک قفل دار یا تابلو پارک ممنوع در بن بست باید با مجوز شهرداری و به دنبال بررسی های لازم انجام شود تا از رعایت قوانین و مقررات شهری اطمینان حاصل شود.