مشاوره حقوقی رایگان - بررسی پیامک توسط پلیس فتا

سلام، خسته نباشيد.

پلیس فتا تا چه مدت زمانی قادر به دسترسی به پیام های کوتاه که با طرف مقابل که با هم ردو بدل کردیم مورد بررسی نمایید.
من با یک آقایی به مشکل مالی خوردیم و تنها امید من به پیام هایی که از طرف مقابل دارم. پیام ها مربوط به سی ام تیر ماه سال 1398 بوده است و دادگاه جهت تحقیق از این پیام های کوتاه به پلیس فتا درخواست تحقیق و صحت پیام ها درخواست فرستاد. آیا پلیس فتا قادر به دسترسی به تحقیق که مربوط به اواخر تیرماه 98 بوده را دارد؟ در آخر استعلام از اپراتور منظور از اپراتور کدام ارگان میشود؟ ممنون از این که شبانه روز حافظ این میهن هستید. تشکر. منتظر جواب هستم. ممنون.

پاسخ ها :

بررسی پیامک توسط پلیس فتا پلیس فتا