مشاوره حقوقی رایگان - پلیس فتا

سلام و عرض ادب.
من به خاطر کاری در سایت پلیس فتا ثبت نام کردم و بعد یک پیام اومد که اجازه بدهید که به اطلاعات شخصی، تلفن و تلفن همراه من دسترسی داشته باشند و تایید کردم. میخواهم بدونم آیا پلیس به راحتی به گالری و شبکه های اجتماعی کاربرها دسترسی دارد و اون ها چک می شوند یا تا زمانی که شاکی نداشته باشیم پیگیری نمی شوند؟
مسلما بیشترین ترس من از مسائل سیاسی و خط قرمز ها هست. خودم آدم سیاسی و مخالفی نیستم ولی پیش می آید که کسی پیامی بفرستد. آیا این دردسر ساز میشود؟
امان پاک کردن حساب کاربری هست؟ من نتونستم.

پاسخ ها :

چک کردن فضای مجازی توسط پلیس فتا بررسی پیامک توسط پلیس فتا پلیس فتا