مشاوره حقوقی رایگان - سنوات خدمت

سلام و عرض احترام.
بنده در کارگاهی با قرارداد موقت کار میکنم که قراردادها هر سال از تاریخ پنجم فروردین تا 28 اسفند است. یعنی قراردادها با فاصله یک هفته پیوسته نیست. آیا بعد از دو سال خدمت، سنوات خدمت بر روی حقوق مبنای من (تجمعی) اثر میگذارد یا تنها مشمول سنوات روزانه و پایان کار همان سال می شوم؟
اگر سالی در این کارگاه نباشم پس از شروع کار مجدد من تکلیف سوابق بنده برای اعمال سوابق بر روی حقوق مبنای من چه میشود؟ سپاسگزارم از محبت شما.

پاسخ ها :

سنوات خدمت فاصله بین سوابق بیمه سنوات کارگر