مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از ارتش به دلیل مسائل اخلاقی

سلام با 18 سال سابقه کار در ارتش بخاطر مسایل غیراخلاقی در کمیسیون 104 ارتش با سه پنجم حقوق اخراج شدم ازم تعهد گرفتن که رو حکم اعتراض نزنی مگرنه میفرستیمت دادگاه قصایی بخطر جرمت تا 10سال حبس بکشی
الان میخوام ببینم میتونم برگردم به خدمتم یا نه؟
و اینکه در آینده برای استخدام پسرم مشکل پیش میاد که باباش اخراجی از ارتش بوده؟
وضعیت سنوات خدمتم چی میشه آیا پولی بهم میدن؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

15 روز فرصت داری به کمیسیون 105 اعتراض کنی بعد از انهم به مدت 3 ماه وقت داری به دیوان عدالت ادری شکایت کنی بعد هم میتونی خودت با سازمان بازنشستگی قرارداد خود فرمایی ببندی و تا 12 سال واریز کنی بعد بازنشست شوی درضمن ربطی به پسرتان ندارد.
من همکار سابق شما سرهنگ حقوق بازنشسته ستاد اجا و وکیل کشاورز هستم خواستید از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود در آینده امکان بروز مشکل وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری کنید
در صورت استخدام در برخی مشاغل ممکن است در گزینش گیر بدن