مشاوره حقوقی رایگان - خسارت قراردادی

سلام. در قراردادی که با شرکت ساختمانی داشتم و به دلیل نیاوردن بتن در زمان کار قرارداد تمام و برای دریافت خسارت از شرکت شکایت کردم. در متن قراداد نوشته شده است در صورتی که پیمانکار قسمتی از کار را نیمه تمام رها کند و یا مطابق بندهای فوق ( شامل انتقال کار ... ، عدم اجرا تمام یا ... در موعد پیش بینی شده ، تاخیر در شروع کار ..... ، تاخیر در اجرای کار ....... ، غیبت بدون اجازه ..... موجبات فسخ قراداد را فراهم کند، پرداخت صورت وضعیت آن قسمت از کارهایی که اتمام یافته با 20 درصد جریمه انجام میگردد و به انضمام شرایط عمومی پیمان.
سوال آیا شرکت میتواند بیش از 20% خسارت از کارهای انجام شده در صورتی که مقصر اعلام شود بگیرد؟