مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از کار قبل از اتمام قرارداد

با عرض سلام و خسته نباشید. .بنده به صورت قراردادی در شرکتی کار میکردم و قبل از تموم شدن قرارداد یک روز قبل از ترک کار استعفا نوشتم و آمدم. حالا کارفرما میتواند موافقت نکند؟ حق سنوات این ده سال که کار کردم به من تعلق میگیرد؟ با تشکر.

پاسخ ها :

استعفا از کار قبل از اتمام قرارداد سنوات در صورت استعفا سنوات استعفا