مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کار موقت

سلام و عرض ادب
بنده با دفتری قرارداد کار یک ساله داشتم و برای سال دوم قرارداد خود رو ده روز زودتر تمدید کردم و الان تنها یک ماه از تمدید قرارداد من میگذره اما الان بنا بر مشکلاتی قادر به ادامه همکاری نیستم و زمانی که استعفانامه خود رو به مسئول آن دفتر ارائه کردم، راضی به دریافت نشدند و گفتند باید تا اخرین روز همکاری خود رو ادامه بدهم حقوق بنده مطابق اداره کار نیست هچنین بیمه نبوده و نیستم...
در قرارداد هیچ تبصره ی مبنا بر استعفا و... وجود ندارد.
از طرفی واقعا توانایی ادامه همکاری را ندارم چطور میتوان به این همکاری پایان داد.
ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطابق ماده 25 قانون کار، هرگاه قرارداد برای مدت معینی منعقد شده باشد، هیچ یک از طرفین به تنهایی حق فسخ آن را ندارند. درواقع قانون استعفا مربوط به قرارداد‌‌های غیرموقت و دائمی است. پس چنانچه کارمند با قرارداد موقت تمایل به قطع همکاری داشته باشد فقط دو راه پیش رو خواهد داشت: یا باید تا اتمام قرداد صبر کند یا به‌صورت تفاهمی به قرارداد خاتمه دهد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اول در اداره کار برای بیمه و حقوق شکایت کنید بعد با توافق جدا شوید