مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار

با سلام.
بنده دوشنبه هفته گذشته از روی خرپشته در حین کار افتادم و در ضمن کارفرما کلاه ایمنی و کفش و موارد ایمنی را برای من تهیه نکرده بود و نهایتا با اورژانس به بیمارستان منتقل شدم. مچ پای من از 4 جا شکسته که قرار شده گچ بگیرند و روند جوش خوردنش رو هفته ای چک کنند. چون استخوان تالوس بد جوش میخورد. حالا میخوام بدونم کی و چطور شکایت کنم و به کجا شکایت کنم؟
با تشکر. در ضمن بیمه هستم و بیمه حوادث هم هستم.

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شخصا یا با وکالت وکیل شکایت حادثه ناشی از کار نمایید.