مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر خودرو

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم و آرزوی قبولی طاعات و عبادات.

بنده یک خودرو 206 از فردی به صورت قولنامه ای خریدم و مبلغ ثمن معامله را طی سه فقره چک به ایشان تحویل داده ام.
و اما ایشان حدود دو هفته بعد بدون اجازه و هماهنگی بنده سند خودرو را به نام همسرم انتقال داده و بعد از انتقال سند همسرم به دلایلی شخصی از بنده جدا شدند و بعد از چند ماه بعد همسر سابق بنده همین خودرو را فروخته و من موندم و چک هام و مبلغ حدود نصفی از چک ها هم پاس کرده ام و مابقی چک ها را پاس نکردم. ضمنا ایشان به خاطر این که کل مبلغ ثمن معامله را چک داده بودم حدود سی میلیون سود روی چک ها کشید و قولنامه هم به بنده ندادن دکه چک ها پاس شود و خودرو اتاق تعویض بود ولی خودرو فوق به علاوه اتاق تعویضی دو تیکه می باشد و نامه کارشناسی گرفتم.
حال بنده ماندم و چک های پاس نشده و خودرویی که هیچی نسیب من نگردیده است.
لطفا در این خصوص بنده را راهنمایی کنید که چه طرح شکایتی را انجام دهم و آیا شکایت بنده به ثمر خواهد رسید یا نه؟
قبل از هر گونه پاسخی بنده کمال تشکر را از شما دوست عزیز و محترم دارم

پاسخ ها :

مهری صباح مشهدی

مهری صباح مشهدی :

استان :

سلام وقت بخیر.باید اثبات هبه و رجوع از هبه بدهید