مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر خودرو

ع. در خصوص خودرو بنز خود یک وکالتنامه رسمی فروش در سال 70 به ح اعطاء می نماید و خودرو را به تصرف ح می دهد. ح با اختیار حاصل از این وکالتنامه یک مبایعه نامه در سال 71 تنظیم می کند. و خودش به عنوان خریدار و فروشنده امضا و خودرو را به خود منتقل می نماید ع که بی خبر از این موضوع 45 می باشد. در سال 75 با سند رسمی خودرو را به ر می فروشد، همسر ع نیز در سال 80 به اداره ثبت مراجعه و خودرو را بابت مهریه خود توقیف می نماید ر به دادگاه مراجعه و تقاضای الزام ع به تنظیم سند رسمی و تحویل خودرو را به نام خود می نماید و ح به اداره ثبت مراجعه و تقاضای رفع توقیف خودرو را می نماید و اداره ثبت به جهت عادی بودن مبایعه نامه و بدون توجه به وکالتنامه رسمی ح از انجام درخواست وی امتناع می نماید شما به عنوان یک مشاور حقوقی ضمن بیان این مطلب که آیا ع مرتکب

بزه انتقال مال غیر با معامله معارض شده یا خیر و چرا؟ چه راهکاری برای حل این مشکل ارائه می نمایید ؟

نهایتا خودرو را متعلق به چه کسی دانسته و افراد دیگر برای احقاق حق خود چه اقدامی باید انجام دهند ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر ع به ر بعد از وکالت(که ظهور در انتقال دارد) به ح، خودرو را منتقل کرده باشد جرم فروش مال غیر بوقوع پیوسته است.