مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن سند برای شخصی که سابقه داره

با سلام میخواستم بدونم شخصی که سابقه داره و جرمش سرقت مسلحانه بوده و زندانش تموم شده آیا میشه سند خونه یا ماشین به نام این شخص زد؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

اگر دوران محکومیتش تمام شده باشه بله امکانش هست

پرسشگر :

آخه من شخصی را میشناسم که میگه میترسم چیزی را به نام خودم بزنم دولت برداره

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام منعی ندارد، فقط در صورت عدم اجرای حکم به رد مال و بدهی ممکن است توقیف گردد اما اگر حکم به صورت کامل (رد مال) هم اجرا شده باشد منعی ندارد

محسن خواجه پور

جناب آقای محسن خواجه پور :

بله زدن سند منع قانونی نداره