مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اتهام

سلام خسته نباشید اولین سوالم اینه چرا عناوین اتهام تو قسمتی که زده آخرین موضوعات پرونده هی تغییر میکنه
اوایل موضوعات پرونده اینطور ثبت شده بود

اتهام: تهدید ضرب و جرح و عمدی بود تغییر کرد به

اتهام : تخریب توهین به اشخاص عادی و ضرب و جرح عمدی

تو آخرین بازدید که امروز دیدم
اتهام : تخریب

ولی تو همین موضوع پرونده که اتهام
فقط تخریب زده شده میزنم روی روند کار پرونده
برام این متن نوشته شده
که منظور و معانی و مفاهیم این متن رو متوجه نشدم با عرض پوزش از اینکه وقت شما عزیزان رو میگیرم مجبور شدم کل متن رو براتون بفرستم ممنون میشم راهنمایی کنید.
متن ثبت شده در رونده کار پرونده این بود

آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 30/08/1397 ساعت 09:27 می باشد رمز وارد شده مربوط به س.ق می باشد

1-پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 25/10/1397 می باشد

2-پرونده کلاسه..................... ردیف فرعی 1 با علت طرح تحقيقات مقدماتي نسبت به اتهامات توهين به اشخاص عادي و سرقت مستوجب تعزير و ضرب و جرح عمدي در دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 18(مجتمع قضايي شهيد مطهري) تهران به تاریخ 07/07/1397 ثبت گردید و با شماره بایگانی .......... به شعبه 1 دادياري دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 18(مطهري) تهران ارجاع شد

3-در تاریخ 08/07/1397 وقت نظارت برای تاریخ 25/10/1397 تعیین گردید

4-ابلاغیه شماره...................... مورخ 08/07/1397 مربوط به ر.ح در تاریخ 16/07/1397 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد

5-نسبت به شکایات س.ق علیه ر.ح مبنی بر توهين به اشخاص عادي و سرقت مستوجب تعزير و ضرب و جرح عمدي طی شماره ................... مورخ 29/07/1397 قرار نهایی صادر شد.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

به قسمت 5 توجه شود جرایم همین ها هستند