مشاوره حقوقی رایگان - تمدید 3 ماه اجاره

سلام، موعد قرارداد اجاره من تا پایان این ماه هست و مالک اصرار به تخلیه داره ولی با توجه به شرایط کرونا،‌ مورد اجاره خیلی خیلی کمه و از طرفی هم اسباب کشی توی این اوضاع داستانه و خطرناکه، من اجاره هامو سر موقع و‌ منظم پرداخت کردم، خواستم بپرسم این ابلاغیه که مستاجر میتونه 3 ماه بیشتر بمونه چه شکلی قابل استفاده هست؟ مبلغ اجاره چه قدر برای این 3 ماه بیشتر میشه؟ راهنماییم کنید لطفا

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

بخاطر کرونا حکم تخلبه جز در شرایط خاص صادر نمیشود و با افزایش بیست درصدی مال الاجاره میتوانید به اجاره ادامه دهید .مهلت سه ماهه مربوط به صدور حکم تخلیه و دادن مهلت به مستاجر پس از حکم تخلیه است