مشاوره حقوقی رایگان - توهين،‌ افترا و تهديد به آبروريزی

با سلام
اينجانب در يك ملك مستاجر مي باشم كه به دليل عدم توافق با صاحبخانه به علت افزايش بيش از حد كرايه و شرايط كرونايی دخيل در تمديد اجاره واحدهاي مسكوني از طريق شوراي حل اختلاف دادخواستي مبني بر درخواست به تمديد يك ساله ملك مذكور كه در شرايط كرونا طبق مصوبه ستاد كرونا صورت مي گيرد براي صاحبخانه ارسال كرديم. و اجاره ماه را نيز طبق روال اول ماه واريز نموده بوديم.
با اين حال صاحبخانه پس از دريافت دادخواست تمديد قرارداد اقدام به تهديد بنده نمودند كه در صورتي كه هرچه سريع تر ملك را تخليه نكنيد به محل كار شما مراجعه و داد و بيداد كرده و آبروي شما را خواهم برد همچنين با خانواده هاي ما تماس گرفته و به آنها نيز توهين نمودند شوهر ايشان نيز به درب منزل مراجعه و شب هنگام فحاشي و توهين نمودند و باعث رعب و وحشت همسر بنده شدند و خانم همسايه بنده را تهديد نمودند كه اگر ملك را تخليه نكنيد و طبق مصوبه ستاد كرونا عمل كنيد يك روز موقع ورود به منزل همسايه ها را خبر مي كنم و به دروغ برايتان شر درست مي كنم.
حال با توجه به اينكه موضوع آبرو براي ما از اهميت بالايي برخوردار است اقدام به تخليه منزل مذكور نموديم ولي بابت اتهامات و توهين هاي صورت گرفته بنابر پيام هاي صوتي و متني ارسال شده در فضاي مجازي از شماره هاي همين افراد به ما و ويس هاي موجود در گوشي ما كه ايشان مارا تهديد به بردن آبرو در محل كار و تهديد به ايجاد شرناموسي براي همسرم در حضور همسايه ها به دروغ نمودند به عنوان سند در دست ما وجود دارد آيا با اين مدارك مي توانيم از ايشان به علت توهين و هتك حرمت و فحاشي و تهديد ناموسي و آبرويي شكايت كنيم.
سپاسگذارم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدارکی دال بر ادعا و شاهدی دارید میتوانید شکایت کنید . در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیاز تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بله میتوانید در خصوص این موارد شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید شکایت کنید
نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهترین کار این بود که بعد از خاتمه قرارداد ملک مردم را تخلیه میکردید مصوبات ستاد کرونا قانون موضوعه نیست ثانیا کرونا دیگر یک ضرررورت نیست