مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه از بنده

با سلام

ما در شهرک اکباتان ساکن هستیم و بالکن ها در ساختمان ما دارای دیوار و پنجره می باشد و کاملا مانند یک اتاق محفوظ هست، حال همسایه طبقه پایین از بنده نزد مدیر ساختمان شکایت کرده که بدلیل شستشوی بالکن ما آب از طریق پنجره وارد بالکن ایشان شده و به ایشان خسارت زده، این در حالی است که بدلیل مشکل فاضلاب ما دریچه فاضلاب را بسته ایم و به همین دلیل اصلا بالکن را شستشو نمی کنیم و هیچ آبی نمی ریزیم و بنده عکسهای بالکن و پنجره را که در آن کثیفی و خاک گرفتگی مشخص است به مدیر ارائه داده ام که دال بر شسته نشدن بالکن است، از طرف دیگر حتی در صورت شستن بالکن به دلیل پوشیده بدون و دیوار و پنجره داشتن اصلا امکان خروج آب و جاری شدن آب از دیوار بیرونی به داخل بالکن ایشان کاملا کذب و غیر ممکن است ولی مدیر ساختمان تایید دارد که یا باید ضرر و زیان را متحمل شوید یا ایشان به مراجع قضایی شکایت می کنند و از من خواسته که اجازه دهم کارشناس برای تعیین مقصر در منزل حاضر شود که به دلیل کرونا خواسته ایشان را قبول نکرده ام.
حال آیا ایشان بدون دلیل و بر مبنای آنچه بیان شد آیا می تواند از بنده شکایت کند؟ راهنمایی بفرمایید با سپاس

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت ورود خسارت به نامبرده مقصر موظف به حبران خسارت میباشد.در صورت عدم تقصیر همکاری با کارشناس در جهت اثبات ادعا پیشنهاد میگردد.عدم همکاری به عذر کرونا پذیرفته نیست