مشاوره حقوقی رایگان - جرايم پزشكی

با سلام ، بنده بخاطر مشكلي كه برام بخاطر ليزر پوستم پيش اومده بود شكايت كردم و براي من يك درصد ديه صادر شد!!! دوباره اعتراض كردم و كميسيون پزشكي همون يك درصد رو اعلام كردن!!! الان اس ام اس اومده كه شما
به شعبه1004 كيفری دو - مجتمع وليعصر - تهران ارجاع شد!!! ممنون ميشم من رو راهنمايي كنيد كه بفرماييد حضور در اين دادگاه بخاطر چيست ؟! براي تموم شدن پرونده ؟!

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام بدون رسیدگی حضوری که حکمی صادر نمیشود متعاقبا برای شما احضاریه ای ابلاغ خواهد شد که زمان حضورتان در شعبه به شما اعلام خواهد شد.جهت پاسخگویی سریعتر به این آدرس مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir