مشاوره حقوقی رایگان - تامین اجتماعی

باسلام
من در ازمون تامین اجتماعی که در تاریخ 21 شهریور سال99 برگزار کرد شرکت کردم و جزو قبولی ها بودم به گفته خود برگزار کننده ها ازمون امسال سه برابر ازمون سال های قبل شرکت کننده داشته. الان که نه ماه از ازمون می گذره هنوز مصاحبه انجام نشده و با اینکه در دفترچه قید شد که پذیرفته شده ها بصورت قراردادی و پیمانی جذب میشن اما الان زنگ میزنن و میگن که باید بیایید فرم شرکتی رو امضا کنید تا ازتون مصاحبه بگیریم چون حد نصاب بالای پنجاه بود و شما زیر 50 هستین و اگر امضا نکنین فرمو مصاحبه نمیشید درحالیکه از 12000 نفر پذیرفته شد فقط 300 نفر بالای 50 بودن و اینکه برگزار کننده ازمون هم سازمان سنجش بود و سطح ازمون به شدت بالا بود حالا سوال من اینه ایا سازمان حق چنین تصمیمی رو داره؟ ایا میشه شکایت کرد و پیگیر بود که جذب پیمانی بشیم؟ چون هیچکس حاضر نیس که شرکتی بر اگه قرار به شرکتی بود که انقد به خودمون با لیسانس و فوق لیسانس و حتی دکترا فشار نمی اوردیم و شب و روز تلاش نمی کردیم تورو خدا جواب بدید که اگه میشه پیگیری کنیم چون دارن الان تعهدنامه هارو می گیرن و فک نکنم بعد امضا تعهد نامه دیگه حق پیگیری داشته باشیم ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سولماز خادم عباسی خیابانی

سولماز خادم عباسی خیابانی :

در صورتیکه برخلاف آگهی استخدامی و شرایط پذیرش باشد می توانید از تصمیم مرجع مذکور به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.
البته اثبات موارد تخلف بر عهده شماست.