مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدربزرگ به نوه دختر

با سلام و خسته نباشید در مورد قانون جدید دیوان عدالت که مستمری جد پدری به نوه دختری به چه صورت هست؟ پدربزرگم (جد پدری) بازنشسته گمرک بود استخدام رسمی،سال 93 فوت کرد، پدرم هم امسال فوت کرد، مستمری پدربزرگم را مادربزرگم می‌گیرد و دفترچه خدمات درمانی کارمندی دارد، حالا خواهر من میتونه برای دریافت مستمری و دفترچه اقدام کنه؟ باید کجا بریم برای اقدام؟

پاسخ ها :

مستمری پدربزرگ به نوه دختر دریافت مستمری پدر بزرگ توسط نوه مستمری پدر بزرگ مستمری بازماندگان مستمری