مشاوره حقوقی رایگان - نظر کارشناس خط و امضا

سلام .. کسی که با دو روش نوشتاری استکتاب میکند در صورتی با یک روش در مرحله کارشناسی یکنفره مینویسد و توسط کارشناس رد میشود ولی در مرحله 3نفره با روش دیگری استکتاب میکند در صورتیکه استکتاب فرد مورد نظر با نوشتاری مورد ادعا شبیه نباشد و مطابقت ننمایید. آیا نظر کارشناس یکنفره را تایید میکند یا نظر دیگری دارد؟ لطفاً راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

نگین السادات بنی هاشمی

نگین السادات بنی هاشمی :

سلام قاعدتا نظر کارشناس سه نفره ارجحیت دارد.
جهت برقراری ارتباط با وکیل و مشاور حقوقی در روزها و ساعات اداری با شماره مندرج در صفحه تماس بگیرید.