مشاوره حقوقی رایگان - جانمایی پارکینگ

با سلام.
من در یک مجتمع 472 واحدی زندگی میکنم که به تازگی یک نفر یک جانمایی پارکینگ جعل کرده و آن جانمایی را برای سال 94 جا زده است. آیا می توانم خودم این برگه جانمایی را از هیئت مدیره بگیرم و جایی برای کارشناسی تاریخ امضا و سند ببرم و اگر میتوانم کجا باید بروم؟
چون متاسفانه کارشناس جانمایی دادگاه را خریده و آنها حاضر نیستند به کارشناس یا دستگاه استکتاب سند جعلی رو بسپارند.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید شکایت کنید و با دستور مقام قضایی اینکار انجام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق کانون کارشناسان علیه کارشناسی که دادگاه را خریده است شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حتماً از طریق مرجع محترم قضایی اقدام نمایید