مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در مقابل شکایت

عرض سلام و ادب دارم خدمتتون.
در تاریخ 1399/12/13 دقیقا 6نفر از 40 کیلومتر اونور تر آمدند محله ی ما که دستشون قمه داشتند با توهین و اهانت به اهل محله و با قمه به یکی از همسایه که در واقع اصل نیتشون بود به سرش زدند و متاسفانه باقمه به دست یکی از همسایها زدند که او هم میانجگری میکرد همه ماجرا در دوربین مدار بسته ضبط شده بعد از 32 روز یکی از طرفهای قمه کش رفته به آن 2نفری که زخمی شده بودند شکایت کرده و 7نفر دیگر که همسایه ی زخمیها هستند به اونها هم شکایت کرده گفته اینها همشون همون تاریخ ذکر شده ماشین ما را تخریب و به دین و اسلام و امامان توهین کرده اند. چون میخواهد نزاع دسته جمعی شود تا بدون اینکه ریالی بپردازد از ما رضایت بگیرد میخواستم بدونم که ما الان باید چکار کنیم و تنها 2نفرشون را میشناسیم یکی همونی هست که الان شکایت کرده یکی هم پسرشه بقیشو نمیشناسیم اونارو هم اینا آورده بودند پرونده در شورا میباشد اونم که بعد از ما شکایت کرده اونم شورا هست ولی تاریخ رسیدگیش 2ماه بعد از پرونده ما است ما دوربین دستمون هست همه چیز روشن است میخواستم بدونم آیا ایشان میتواند ما را گرفتار و یا کاری بکند و یا در مقابل این شکایت ما چه کاری میتوانیم بکنیم خیلی خیلی ممنون میشم راهنماییم بفرمایید. علی پشت و پناهتان

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگر فیلم واقعه رو دارید و نشانگر بیگناهی شماست علی الاصول نباید نگرانی داشته باشید همون فیلم و شواهد خودتون را در مقام دفاع ارایه بدهید.پرونده های کیفری جزییات باید بررسی شوند بدون رویت ادله اتهام و نوع اتهام نمی توان نسخه کلی پیچید.