مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح به علت تدلیس

دختری بعد از سالها رابطه با پسری، در اثر یک اتفاق هماهنگ شده از طرف یکی از اقوام نزدیک، از این پسر جدا شده و فکر میکند که دیگر پسر او را نمیخواهد و همین اتفاق نیز برای پسر می افتد و در اثر آن اتفاق هماهنگ شده پسر نیز فکر میکند که دیگر دختر او را نمیخواهد. بعد از 2 سال برادر پسر به خواستگاری دختر میرود که پسر از این اتفاق راضی نبوده است. اما از آنجایی که گمان میکرده دختر دیگر او را نمیخواد مانع نمیشود. دختر نیز بعد از خواستگاری با تصور و گمان این که پسر دیگر او را نمیخواد به برادر پسر جواب بله میدهد و ازدواج میکنند. بعد از چندسال پسر و دختر از اصل ماجرا باخبر میشوند که چگونه یکی از اقوام مشترک ماجرا را جوری برنامه ریزی کرده بود تا پسر نداند که دختر هنوز عاشق اوست و دختر نداند پسر همچنان عاشق اوست. در حالی که پسر همیشه عاشق دختر بوده و دختر هم همچنین. و به گفته ی دختر تنها دلیل قبول ازدواج با برادر پسر این بوده که در اثر آن اتفاق مهندسی و هماهنگ شده، فکر میکرده که پسر دیگر او را دوست ندارد. دختر میگوید اگر ذره ای گمان میکردم که آن پسر مرا دوست دارد هیچگاه به برادرش یا هیچکس دیگه ای جواب بله نمیدادم اما آن اقوام نزدیک به دختر اطمینان داده بود که پسر دیگر او را نمیخواهد و دختر بخاطر همین به ازدواج تن میدهد.
سوال این است آیا دختر میتواند درخواست فسخ نکاح به علت تدلیس را بکند یا خیر؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام موضوع شما یک امر خارجی است که ارتباطی به همسر آن زن ندارد در تدلیس باید فریب از طرف خواستگار انجام گیرد و انگیزه دختر هر چند که اشتباه باشد از موارد فسخ نکاح نیست. جهت پاسخگویی سریعتر، سوالات خود را در این صفحه مطرح نمایید. Forum.attorneyiran.ir