مشاوره حقوقی رایگان - کسری جبهه پدر

سلام پدر بنده از سال 67 تا 69 به مدت 24 ماه در مناطق جنگی سومار و دشت عباس خدمت کرده پدرم با تمامی مدارک و نامه از نظام وظیفه به لشکر 88 زرهی زاهدان مراجعه کردن برا تاییده مسئول نیرو انسانی اونجا به پدرم گفتن که ابلاغیه کسر خدمت برای همه لشکر ها اومده به جز لشکر 88 زاهدان میخواستم ببینم این حرف صحت داره و سوال بعدیم اینه که چون بعد از قطعنامه بوده کسری تعلق نمیگیره؟

پاسخ ها :

کسری خدمت سربازی به دلیل سابقه جبهه پدر سابقه جبهه پدر سربازی