مشاوره حقوقی رایگان - استخدام کارمندان خانواده ایثارگر بدون شناسه

سلام وقت بخیر
پدر بنده 6 ماه حضور داوطلبانه در جبهه داشتند . و من از سال 90 تا الان به صورت نیروی ساعتی با قرارداد مستقیم با شرکت دولتی مشغول به کار هستم کلی به دلیل نوع قراردادم شناسه دولتی ندارم برای ثبت اطلاعاتم در سامانه کارمند ایران دچار مشکل شده ام به جای شناسه چه کدی وارد نمایند

پاسخ ها :

شناسه کارمندی