مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خط دائم همراه اول پدر فوت شده ام

با احترام:
پدر بنده سال 98 در اثر سانحه تصادف جان خود را از دست دادند و خط همراه اول ایشان خاموش و از دسترس خارج شده است. با توجه به اینکه یک برادر من ایران نیست و بدلیل پناهندگی امکان وکالت ندارد و برادر دیگرم بدلایل ارث و میراثی حاضر به وکالت جهت گرفتن خط نمی باشد، چه کاری باید انجام داد تا سیم کارت توسط مخابرات مصادره نگردد. با سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست تقسیم ماترک و در صورت عدم امکان تقسیم فروش و تقسیم ثمن به نسبت حصه را بخواهید.
اموال و آن سیم کارت را به عنوان مال معرفی کرده در نهایت با نظر کارشناس یا اموال تقسیم یا فروش داده خواهد شد و در مزایده خودتان شرکت کنید و آن سیم کارت را بردارید و البته سهم بقیه وراث را باید پرداخت کنید