مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه

باسلام. بنده چند ماه پیش الزام به تمکین شدم و از نفقه محروم شدم. اما الان با ارجاع شوهرم به پزشکی قانونی مشخص شد ایشان دچار اختلال روانی است.. آیا میتوانم درخواست نفقه بدهم؟ راه گرفتن نفقه با شرایط موجود چیست؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام شما در دادگاه چه دفاعی کرده اید آیا در ان زمان به این موضوع اشاره داشتید فرض هم که اشاره می کردید و به استناد مشکلات روانی همسرتان می بایست از دادگاه دستور موقت و اجازه ای مبنی بر تهیه منزل مستقل تا رفع مشگل می نمودید در غیر اینصورت ناشزه محسوب میشوید

پرسشگر :

در جلسه الزام به تمکین؛بنده نتوانستم از حق خود دفاع کنم. و الزام به تمکین شدم. اما الان بعد از گذشت یکسال بیماری روانی ایشان توسط پزشکی قانونی اثبات شده. اما با این وجود ایشان درخواست ازدواج مجدد دادند و دادگاه بدوی به ایشان اجازه ازدواج مجدد داد.

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام
با ارائه مدارک نسبت به اعاده دادرسی اقدام کنید

محسن خواجه پور

جناب آقای محسن خواجه پور :

با توجه به نامه پزشکی قانونی مبنی بر اختلال روانی میتونی از طریق وکیل تقاضای اعاده دادرسی نمود.

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

شما باید اظهارنامه ای به همسرتون بفرستین که حاظر به تمکین هستین و بعد از رسیدن اظهارنامه به وی میتونید مجددا مطالبه نفقه کنید