مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج و تهدید به ضرر مالی شرفی نفسی

سلام. من بعد از جواب رد شنیدن از پدر دختری به علت اینکه استعلام دروغ دراورده بود از کد ملیم و به درخواست دخترش در دوران اشنایی یه بسته قرص خریده بودم که یه میلیونو دویست پولوشو داده بودم که وقتی به پدرش گفتم بیا این قرصارو بگیر پولشو بده بهم فحش خواهر و مادر داد و گفت غلط کردی برا دختری گرفتی که میخواستی زنت بشه هر ماه باید میخریدی دیگه تازه متوجه شدم که دخترش مریضی الوپسی داره ریزش مو بهم نگفته منم ناراحت شدم چندتا پیام نوشتم که عکس دخترتو پخش میکنم و تهدیدش کردن به قتل الان شکایت کرده.ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید مجازات شوید تا دیگر مردم را تهدید به قتل و امور ناموسی نکنید