مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به پخش کردن عکس

سلام چن روزی با شخصی صحبت کردم بعد از اینکه عکسم رو براش فرستادم منو تهدید به پخش کردن عکسم کرده و میگه اگه میخوای این کارو نکنم باید عکس لختیتو برام بفرسی اگه خانوادم بفهمن عکس من دست اون پسرست منو میکشن برا این که کسیم نفهمه نمیتونم شکایت کنم
ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام قانونا انتشار عكس جرم است

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

با سلام
صرف تهدید حتی اگر واقعا این کار رو انجام ندهند قابل پیگیری و مجازات هست . جهت راهنمایی بیشتر با شماره 09122348603 تماس بگیرید