مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و سلب اسایش و چشم چرانی و دخالت در روابط موجر و مستاجر

باسلام و عرض ادب، اقایی که زن خود را طلاق داده و با دو فرزند در تهران برایشان خانه تهیه نموده، و حال با وضعیت تجرد در حیاط خانه ای که بنده با زنو فرزند14ساله دخترم با وجود وضعیت دربستی با وجود صاحبخانه ام که زن و مرد سالخورده میباشند در بنگاهی در ماسال اجاره کردم، و صاحبخانه درباره ان مرد مطلقه مجرد چیزی با من در میان نگذاشت، وقتیکه اساس منزل را انتقال دادم به این سوئیت دربستی روستایی، فردای انشب متوجه شدم که فرد دیگری نیز در مغازه انطرف ویلای صاحبخانه مستاجر میباشد، که انرا بصورت اتاق دراورده و اجاره داده است، وقتی از موجر پرسیدم او بکذب او را خواهرزاده خود خطاب کرد که زنش به قهر در تهران و دو فرزند دختر و پسرش با پدر خود که این فرد باشد زندگی میکنند، و قرار شده فامیل دنبال همسرش رفته و تا چند روز دیگر حتم به سر زندگی برمیگردد، و کار این اقا خرید و فروش ماشین سواری میباشد، و قول شرف داد که بطوری رفت و امد کنه و راهش نیز از بقل ورودی حیاط و از پشت خانه ویلایی خودش در امتداد حصار خانه با رعایت کل شئونات اخلاقی باشد، در نزدیک سه ماهی که بنده در این منزل زندگی میکنم، چندین بار ایشون برایم مزاحمت ایجاد کرده که یکمو رد هم شورای محل در جریان میباشد، ولی با وضعیتی که بنده دارم و در شرایط کرونایی نیز و حالت کم پیدا بودن کار توان جابجایی ندارم و حتی کرایه منزلم را 15روز الی1ماه نیز جلوتر پرداخته ام، باز این فرد برایم مزاحمت ایجاد میکند و در نبود بنده در طرفیکه حق تردد ندارد مزاحمت زبانی رکیک و سلب اسایش خانواده ام شده و بنده را تهدید میکند و موجر را علیه بنده میشوراند و حتی با تذکری که در دفعات زیاد به ایشان داده ام با وجود اطلاع از زنگ ورودی حیاط با قصد و غرض زنگ منزل بنده را بصدا درمیاورد و با گردن کلفتی ذکر میکند تو در این محل اشنایی نداری اخر تو را بزانو درمیاورم که بخواسته هایم تن بدهی. از شما عاجزانه خواهشمندم چون زنم سیده هستش و به همراه دخترم با خدا و نمازند و بخاطر ابروی خودش از من خواسته با مزاحم درگیر نشوم و کار دست خودم ندم، شما را به ابروی فاطمه زهرا ص و زینب کبری کمکم کنید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شکایت کنید و همه این ماجرا را در شکایت خود مطرح نمایید