مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با شراکت

سلام وخسته نباشید
بنده با دو نفر جهت ساخت یک استخر اب اقدام نمودیم که زمین از حدود باغ اين جانب كه زمين كشاورزي است و داراي قولنامه به نام من است . بين خودمان هيچ گونه قرارداد کتبی قید در رابطه با شراکت قید نشده و نیست با این وجود علاوه بر اینکه زمین مال من است و هزینه ساخت استخر را 50 درصد
بنده پرداخت کرده ام و هر یک از انها 25 درصد پرداخت نموداند حال یکی از شرکا. ادعای سهم بودن در زمین را دارد
و نیز جهت خرید برق سه فاز هم هزینه ها به همان صورت پرداخت شده ولی ایشان برق را به نام خودشان گرفته است و میفرمایید برق متعلق به بنده است در صورتی که برق را به استخری که در زمین بنده میباشد مجوز داده شده لطفا راهنمایی بفرماییید ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سایر شرکاء فقط در استخر شریک هستند نه زمین در خصوص برق هم هر سه در آن شریک هستید