مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مشاعات

با سلام و خسته نباشید. بنده در یک ساختمان 10 واحدی زندگی میکنم که 7 واحد پارکینگ دارن ولی انباری ندارن و هر کس پشت ماشین خودش رو وسایل گذاشته چون انباری نداره. پارکینگ من هم کنار زیر پله به ابعاد 1متر مربع هست حالا که من وسایلم رو گذاشتم زیر پله و یک درب قفل دار براش درست کردم یکی از همسایه ها که خودش هم تو پارکینگ کلی وسیله گذاشته معترض شده. ضمنا زیر پله در قسمت پارکینگ من هست و هیچ مزاحمتی برای دیگران نداره.میخوام بدونم.الان تکلیف چیه؟چون فکر میکنم قانون رو میخوان فقط در مورد من اجرا کنن.ضمنا اکثر واحد ها مشکلی با این موضوع ندارن

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام هیچ یک از ساکنین حق استفاده شخصی از فضای مشاع را ندارند نه شما و نه دیگران