مشاوره حقوقی رایگان - تاتو ابرو

من ابروها مو تاتو کردم ایشون توی خونه این کارو برام انجام دادن دوهفته بعد از ترمیم دوم رنگ ی تکه هایی از ابرو رفت و یک دست نیس بهشون گفتم میگن برای ترمیم دوباره باید هزینه بدی ، من مشهد هستم، به کجا میتونم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

به اتحادیه آرایشگران مراجعه کنید. جهت پاسخگویی سریع تر به این آدرس مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir