مشاوره حقوقی رایگان - استعفای کارمند پیمانی سازمان دولتی

با سلام؛
من کارمند پیمانی یکی از سازمانهای دولتی هستم و کمتر از یک سال سابقه دارم. به دلیل نارضایتی از شغل و حقوقم قصد استعفا دارم. تعهد محضری هم نداده ام. میخواستم بدونم اولاً آیا سازمان میتونه با استعفای من مخالفت کنه و کارشکنی کنه؟ دوماً اینکه دلیل استعفام رو چی بنویسم بهتره؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
عموما اگر قراردادکاری وجود نداشته باشه که راحتر میتونید این کار رو انجام بدین و اگر قرارداد باشه میتونن از استعفا جلوگیری بکنن و بگن تا اتمام قرارداد باید باشین .مهم قرارداد هست ولی مانع از قبول استعفای شما نیست.در استعفابنویسید به علت عدم توانایی در کارکرد مفید برای اداره و بیماری بستگان نزدیک که نیاز به مراقبت دارند توانایی ادامه همکاری ندارید و استعفا میخواین