مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی و مجازات عمومی آن

باسلام با یک پسربچه دوچرخه سوار تصادف کردم به دلیل ترس صحنه رو ترک کردم بیمه نامه و گواهینامه معتبر دارم چندروز بعد از کلانتری تماس گرفتند سریعا رفتم و کروکی فرضی کشیده شد مقصر شدم بیمه رفتم و تشکیل پرونده دادم و اصالت بیمه نامه رو تحویل دادسرا دادم الان پدر پسربچه رضایت نمیدهد سوالم این هست باتوجه به نامه پزشکی قانونی که 5 کبودی و 2حارصه ذکر شده از نظر جزای عمومی قاضی من رو به جزای نقدی محکوم میکنه یا حبس؟؟ باتوجه به اینکه اولین تصادفم هست و هیچ سابقه ای ندارم و کارشناس دادگستری در گزارش ذکر کرده پسربچه اقرار کرده من پیاده شدم و حال عمومی اون بچه خوب بوده و من صحنه رو ترک کردم. خواهش میکنم راهنماییم کنین باتشکر

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام عدم کمک به مصدوم جرم است ولی اینکه مجازات را چگونه تعیین کنند با قاضی رسیدگی کننده و اوضاع و احوال پرونده است