مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام بنده ملکی رو با کاربری کشاورزی به یه شخص فروختم با سند تک برگ بعد دوسال شخص خریدار گفته اداره ثبت گفته سند باطل است چون زمین متراژ 1000 متر کاربری کشاورزی متراژ پایین چطور تفکیک شده باید تخریب شود خریدار به من مراجعه کرده ایا همچین چیزی که سند صادر شود میشود من باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مالک اول حق نداشته بیشتر از مطالبات چک رو فرم بزنه و مبلغ بیشتر مطالبه کنه والا خیانت در امانت مرتکب شده.تقاضای تسویه حساب و استرداد لاشه چک کنید در عیر اینصورت حق شکایت کیفری خیانت دارید

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مبایعنامه تماس بگیرید