مشاوره حقوقی رایگان - مزایده خودرو به دلیل مهریه

باسلام و عرض خسته نباشید
ماشین پدرم رو به دلیل مهریه توقیف کردیم روز مزایده ما شرکت کردیم و به بالاترین نرخ ماشین رو خریداری کردیم. دادگاه یک هفته تا ده روز مهلت اعتراض به پدرم داد. الان بعد از چندین ماهه که ماشین تو پارکینگه و ایشون شغل شرکتی داشتن و با ماشین به عنوان شغل دوم فعالیت میکردن. در نهایت میخواستم بدونم الان که ایشون ادعا میکنن بیکار شدن و کاری ندارن میتونن ماشین رو از مزایده که برنده شدیم خارج کنن ؟؟؟؟ ما چجوری میتونیم فقط ماشین رو طلب کنیم؟
باتشکر از زحماتتون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خودرو به برنده مزایده تحویل داده میشود. اقدامات اداری و دستور تحویل خودرو را از اجرای احکام بگیرید