مشاوره حقوقی رایگان - مزایده خودرو مشاع بابت مهریه

با سلام و احترام

همسرم مهرشو گذاشته اجرا از اداره ثبت و خودرو بنده اسپورتیج که سه دانگ به نام خودرو و سه دانگ به نام همسرم هست کارشناسی شده و در مراحل مزایده هست

ایا راهی هست که مزایده نره ؟
ایا خریداری پیدا نشه به نام همسرم میشه ؟
هزینه های مزایده و ... به عهده من هست ؟ اگر پرداخت نکنم چی میشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما مال دیگری دارید میتوانید ان را بابت مهریه دهید تا ماشین به مزایده گذاشته نشود. اگر خریداری نباشد به نام همسرتان منتقل میشود . هزینه ها را از اجرای احکام بررسی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه خوانده هستید توافق نکنید با محکوم له از طریق مزایده به فروش خواهد رسید....

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر قیمت سه دانگ خودرو به میزان کل مهریه زوجه باشد می توانید مهریه را از طریق دیگری پرداخت نمایید و آن را رفع توقیف کنید در غیر اینصورت راه دیگری نیست چون در هر حال با پرداخت مبلغ سه دانگ برای وصول مابقی مهریه باز هم اتومبیل توقیف می گردد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مراحل مزایده طی میشه
برعهده شماست
از فروش مال برداشته میشه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید با معرفی مالی دیگر به جای آن و هزینه آن از فروش مال برداشته میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر خریدار پیدا نشود به درخواست زوجه ، سه دانگ با قیمت پایه کارشناسی به اسم زوجه انتقال پیدا خواهد کرد

بله هزینه های اجرا و مزایده از مبلغ فروش کسر خواهد شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مرحله مزایده مراحل مختلف دارد باید ببینید در روزنامه آگهی شده با خیر، هزینه های نیم عصر بر عهده برنده مزایده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
تواقق کنید برای فروش.
بله بنام ایشان میشود.
بله

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام میتونید شما در مزایده شرکت و اقدام به خرید خودرو کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با توافق با همسر این امر امکانپذیر است و اگر خریداری نباشد به ایشان تحویل داده میشود و هزینه ها برعهده شما هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید وجه انرا به همسرتان پرداخت نمایید تامزایده انجام نشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت عدم مشتری ، خود همسر شما می تواند سه دانگ دیگر را تصاحب کند . هر چند که از همان ابتدا نیز همسر شما چنین حقی دارد.

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

برای جلوگیری از مزایده باید مهریه همسرتون رو پرداخت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در حالت کلی مراحل مزایده طی خواهد شد مگر اینکه مصالحه نمایید و درخواست توقف عملیات کنید و یا اینکه مال در مزایده به فروش نرسد
بله
بله به عهده شماست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام بله ممکنه به نام همسرتون بشه هزینه های مزایده و غیره به عهده محکوم علیه می باشد اگر پرداخت نکنید از اموال دیگر شما برداشت می گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با پرداخت مبلغ سه دانگ برای وصول مابقی مهریه باز هم اتومبیل توقیف می گردد