مشاوره حقوقی رایگان - ماده 442

سلام. بعد از 6سال و نيم كه برادرم به قيد وثيقه ازاد بود حكم اجراي احكام اومده . ما قبلا درخواست تجديد نظر نداديم و البته انصراف هم نداديم ايا الان ميتوانيم از ماده 442 استفاده كنيم جهت تخفيف ؟ با تشكر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر

در تمام محکومیت های تعزیری در صورتی که دادستان از حکم صادره درخواست تجدید نظر نکرده باشد، محکوم علیه می تواند پیش از پایان مهلت تجدید نظر خواهی با رجوع به دادگاه صادر کننده حکم، حق تجدید نظر خواهی خود را اسقاط یا درخواست تجدید نظر را مسترد نماید و تقاضای تخفیف مجازات کند. در این صورت، دادگاه در وقت فوق العاده با حضور دادستان به موضوع رسیدگی و تا یک چهارم مجازات تعیین شده را کسر می کند. این حکم دادگاه قطعی است.