مشاوره حقوقی رایگان - پولی از طریق فیشینگ به حسابم واریز شده آیا من مجرمم؟

سلام خسته نباشید من یه کانال تلگرامی (اطلاعات عمومی) دارم و امشب شخصی برای تبلیغ به من مراجعه کرد و تبلیغش از این فروش بسته های اینترنتی بود که متاسفانه سرم شلوغ بود بعد دریافت وجه مورد نظر 15دقیقه بعد بررسی کردم و متوجه شدم تبلیغ درگاه فیشینگ بانک هستش و تبلیغ رو حذف کردم حالا نمیدونم که من مجرمم هستم یا خیر؟ و من میخوام پول رو به صاحب کارت عودت بزنم از صفحه چت با تبلیغ دهنده شات دارم و همچنین فیش ارسالی اون شخص که الان تمام چتاش رو پاک کرده و فقط شات از حرفاش هست تکلیف من چیه باید چکار کنم که مشکلی برام پیش نیاد لطفا خیلی سریع پاسخ بدید.

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

سلام نسبت به مراجعه به پلیس فتا و تقاضای ریکاوری اطلاعات اقدام کنید البته در صورتی که گوشی شما آیفون باشد مشکلاتی نیز وجود خواهد داشت