مشاوره حقوقی رایگان - فشینگ

سلام من گوشی فروشی دارم یه بنده خدایی اومد در مغازه و سه تا گوشی اکبند خرید و رفت بدون ریجستر پول هم به مبلغ50 میلیون از طریق شبا واریز کرد. فردا از فتا تماس گرفتن گفتن فشینگ بوده و از من مستندات و شماره سریال گوشی هارو درخواست کرده در صورتی که در هیچ جایی گوشی که فروخته میشه خصوصا بدون ریجستری مشخصاتی نمیمونه الان من فقط یه شماره خاموش دستم دارم و دوتا شاهد معتبر که در گزارشم به فتا هم اعلام کردم خود فتا هم اعلام کرده که ما میدونیم کار شما نبوده به نظرتون میتونم از خودم دفاع کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدارک کافی داشته باشید قابل دفاع است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله بستگی به مدارک و مستندات شما دارد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بستگی به مستندات ودفاعیات شما دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه ب دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چطور شما 3 تا گوشی فروختید و شماره سریال آنها را نمی دانید؟ مگر بدون فاکتور خریدید ؟

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ فیشینگ یا سرقت آنلاین، در عمل به صورت کپی دقیق رابط گرافیکی یک و بگاه معتبر مانند بانک‌های آنلاین شما انجام شده ،ابتدا کاربر از طریق ایمیل یا آگهی‌های تبلیغاتی سایت‌های دیگر، به صفحه قلابی راهنمایی شدید سپس از شما درخواست نموده تا اطلاعاتی را که می‌تونید مانند اطلاعات کارت اعتباری مهم و حساس باشد آنجا وارد کنید. از طریق فتا و گواهی شهود و اده ای دیگر از خودتون دفاع کنید و مشکلی براتون وجود نخواهد داشت.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود دفاع نمایید