مشاوره حقوقی رایگان - آیا جلوگیری از تبدیل سند عادی به رسمی در صورت داشتن سند رسمی جلوگیری از حقوق مالکانه است؟

در سال 1370 با قراردارد و پرداخت مبلغ نقدی به فردی که قرار بود یک قطعه زمین از تعاونی بگیرد متعهد شد در قبال وجه پرداختی سه دانگ زمین را پس از گرفتن زمین به نام کند ولی با تحویل زمین و پیدا شدن معارض و جلوگیری از انجام تعهد خود صرفا مبادرت به وکالت بلاعزل گردیده ام البته پس از رد شکات معارضین هنوز املاک با دستور استانداری با یک صورتجلسه از انتقال مالکیت سندهای تفکیکی توسط اداره ثبت جلوگیری میکند چگونه میتوانم سند عادی و با وکالتنامه درخواست تنظیم سند نمایم؟

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. به طور کلی میتوانید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند بدهید ولی با توجه به پیچیده بودن این نوع دعاوی باید ابتدا مدارک خود را جهت بررسی به یک وکیل دادگستری ارائه دهید.