مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مالکانه

سلام
مالک یک باب واحد تجاری واقع در یک مجتمع مسکونی - تجاری هستم ، سرقفلی این مغازه 50 سال قبل به مستاجر واگذار شده است . در اثر آتش سوزی که مسبب آن مستاجر بوده ، به مغازه و واحدهای مسکونی دیگر خسارت وارد شده است . ساختمان هم فاقد بیمه آتش سوزی است . نقش و سهم مالک مغازه و مستاجر در ترمیم واحد تجاری و جبران خسارات همسایگان چیست ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه مستاجر در مدت 50سال مالک سرقفلی بوده و باید تمام اصول ومقررات مربوط به ایمنی را رعایت مینموده لذا در وضعیت فعلی بنظر مالک اعیان مسولیتی نداشته وصاحب سرقفلی وظیفه جبران خسارت را خواهد داشت