مشاوره حقوقی رایگان - توهین و فحش در محل کار

سلام وقتتون بخیر ببخشید یه سوال داشتم
من مدیرفروش یک شرکت هستم. امروز یکی از مشتریان بخاطر اینکه جنسش در شرکت اماده نبود شروع کرد به حرفهای رکیک و فحش و توهین به من. حتی تهدید هم کرد. شاهد هم دونفر دارم (یک نفر همکار خانم و یک نفر همکار اقا)
باتوجه به اینکه دوربین و صدای ضبط شده ایشان هم دارم قصد دارم شکایت کنم ازشون.
میخواستم بپرسم به نتیجه میرسم و مجازات ایشان چیه؟
بصورت انلاین میتونم از تجربیات وکلای این سایت استفاده کنم و بابت هزینه اش هم درخدمتتون هستم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
فحاشی و استعمال الفاظ رکیک وفق ماده 608 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) شلاق یا جزای نقدی دارد و تهدید نیز وفق ماده 669 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) میتواند از جزای نقدی و شلاق تا یکسال حبس تعزیری داشته باشد .
اگر بتوانید با ارائه شهود اثبات کنید که طرف مقابل مرتکب بزه فحاشی و تهدید شده است محکوم خواهد شد و فیلم دوربین نیز میتواند در کنار سایر ادله مورد استفاده قرار گیرد .
موفق باشید