مشاوره حقوقی رایگان - مجازات تهدید و توهین و فحاشی برخورد فیزیکی

با سلام
با دستور پلیس از فحاشی و تهدید و توهین که از طرف کسی به خودم شد فیلم گرفتم مامور نیروی انتظامی هم صورت جلسه کرد و حتی مامور اداره برق هم که اونجا در حال نصب کنتور برق ما بود به عنوان شاهد صورت جلسه کرد
الان قرار نهایی صادر شده و من اعتراض کردم قاضی پرونده فیلم رو نادیده گرفته و گفته چیزی مشاهده نشده من هم به حکم اعتراض کردم
مگه توهین و فحاشی و تهدید حکم شلاق نداره
لطفا راهنمایی م کنین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بعد از اقامه شکایت کیفری ، باید با بررسی مستندات و مدارک توسط قاضی وقوع جرم اثبات گردد

و شما باید با معرفی دو نفر شاهد ، ادعای خود را اثبات
میکردید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در فیلم باید مشخص باشد که به چه کسی توهین صورت گرفته است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و تحیات
هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد، به مجازات شلاق تا 74 ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هر نوع تهدید و توهینی خیر
مجازات فوق برای تهدید به قتل یا ضرر جانی و مالی و شرافتی می باشد
می توانید در محاکم مربوطه شاهد های خود را حاضر نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توهین جریمه نقدی دارد و تهدید تحت شرایطی خاص حبس دارد وشما از شهادت شهود برای ادعای خود استفاده کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تهدید بار اول جزای نقدی است.برای دو مورد دیگر نیز جزای نقدی .اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
طبق ماده 608 قانون مجازات مجازات توهین و فحاشی شلاق یا جزای نقدی است و تعیین مجازات برای یک جرم درحیطه نظر قاضی با توجه به قانون است و شرایطی که شخص مجرم دارد.
در صورتی ک شهادت سهود کامل بوده و فیلم نیز در کنار شهادت موضوع را شفاف نماید اعتراض شما در مرجع تجدید نظر بررسی و پرونده برگشت داده خواهد شد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله ، جهت مشاوره دقیق باید اوراق پرونده مطالعه شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

توهین جریمه نقدی دارد و تهدید تحت شرایطی خاص حبس دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام تجدید نظرخواهی کنید
ادله ازجمله شهود راحاضرکنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

باسلام مجازات فحاشی جریمه نقدی میباشد

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام در طرح شکایت کیفری باید مدارک و مستندات لازم مثل شهادت شهود و فیلم دوربین های مداربسته و غیره را مستند کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض دارید میتوانید دادخواست تجدیدنظر خواهی دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به شهادت شهود استناد نمایید.جزای نقدی