مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه شارژ مجتمع مسکونی از شخص ورشکسته

با سلام
ضمن تشکر از ایجاد فضای مجازی برای حل مشکلات قانونی مردم به اطلاع میرساند که اینجانب ورشکسته هستم و طبق حکم قطعی دادگاه صادره در سال 1397، ورشکستی اینجانب به تاریخ توقف از سال 1391 به تایید رسیده و هم اکنون در یک مجتمع مسکونی زندگی میکنم و مالک واحد خود هستم اما هنوز در مرحله تسویه قرار دارم و سوال من این است که با توجه به شرح بالا آیا ماده قانونی برای عدم پرداخت شارژ توسط بنده وجود دارد یا خیر و اگر هست آن ماده قانونی چیست؟
متشکرم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
هزینه های ضروری زندگی ورشکسته و اشخاص تحت تکفل وی از اموالش قابل پرداخت است و منعی در این زمینه وجود ندارد ،البته بهتر است قبل از پرداخت هزینه ها ، به مدیر تسویه اطلاع رسانی کنید .
موفق باشید