مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص حل مشکل عمده اختلاف ساکنین واحدها و هیئت مدیران مجتمع مسکونی بزرگ

مشکل اصلی که مشاهده میشود، در مجتمع های مسکونی باتعداد بلوک بالا، 1000واحدی، همه مبالغ شارژها به حساب شخصی یک نفر به عنوان مسئول هیئت مدیره واریز میگردد، باتوجه به ضعف هیئت مدیره ها راجب عدم تشکیل مجمع عمومی، و تصاحب هیئت مدیره فاقد ثبت رسمی بصورت خودخواندگی و ایجاد تشنج و 2دستگی به وجود می آورد،، جمع اوری این مبالغ به حساب شخصی یک نفر ایجاد فساد و هرج مرج و بهم ریختن ذهن عمومی میشود، در استان فارس شهر صدرا 90درصد مجتمع های مسکونی خودخوانده هستند و حساب شخصی ارائه میدهند و دعوا سرموضوع هییت مدیره همیشه برپاست.
سوال.. یک مجتمع 33بلوک دارد، هربلوک یک مدیر دارد، آیا میشود مدیر هربلوک شارژهای بلوک خود جمع اوری کند؟ و خرج بلوک خود را تامین کند؟ فقط حق مشاعاات مثل نگهبانی ورودی، و مخارج محوطه ای به هیئت مدیره تعلق گیرد؟
باتوجه به اختلافات خرج کردهای هیئت مدیره خود خوانده و مدیران هربلوک!
مدیر هر بلوک ماهیانه چند درصد مبلغ جمع اوری شده شارژها را باید به هیئت مدیره واریز کند؟ بر مبنای درصد پاسخی دارد آیا؟
ممنون از عنایت شما بزرگواران.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوعات بسته به عرف منطقه دارد و بسته به توافقاتی که بین مالکین و ساکنین ایجاد می‌شود در جلسات هیئت مدیره با حضور اکثریت آرا سکنه مطرح و تصمیم گیری می‌شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بله پیشنهاد عاقلانه ایست خیلی بهتر از اینست که همه بلوکها به یک نفر واریز شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود که به یک حساب مشخص واریز شود و تعدد حساب وجود نداشته باشد تا همانطور که عنوان کردید به دلیل اختلاف نظرها در خرج کردها، باعث وجود مشکلات بیشتر نشود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چواب این سوال تقریبا یک ساعت و قت نیاز دارد که تمام پاسخها در قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرایی آن وجود دارد