مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر عنوان شغلی در بازنشستگی

با سلام. در لیست بیمه عنوان کارگر ثبت بشود یا مهندس تفاوتی در بازنشستگی دارد؟
حقوق حال حاضر بنده 3800/000 تومان است. مرخصی زایمان بگیرم چقدر بیمه حقوق به من میدهد؟

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

حقوق ایام مرخصی زایمان: دوسوم معدل حقوق دریافتی در 90روز آخر ضرب در تعداد روزهای مرخصی (حداکثر 270روز)
اگر حقوق شما بر اساس لیست بیمه 3800باشد برای هر ماه چیزی حدود 2500مرخصی شماست

بله قطع به یقین معدل پرداخت بیمه در دو سال آخر اشتغال (مجموع مزد دوسال آخر اشتغال تقسیم بر 24) میشود متوسط مزد یا حقوق بیمه شده

متوسط مزد ضرب در تعداد سالهای پرداخت حق بیمه و تقسیم بر عدد سی .
بنابراین هر چقدر حقوق شما در لیست ارسالی به بیمه بیشتر باشد (هرچند کارفرما باید بر آن مبنا پرداخت حق بیمه بیشتری نماید ) قطعاً در بازنشستگی شما موثر است