مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره

با سلام
ملک را با اجاره نامه تنظیمی بنگاه در تاریخ 6 اردیبهشت اجاره دادم و مقرر شد که نیمی از ودیعه روز 7 اردیبهشت و نیم دیگر را 21 اردیبهشت واریز کند و در صورت عدم واریز هر یک از مبالغ ضمن قرارداد فسخ است و جریمه ضرر و زیان هم بپردازد. همچنین تاریخ تحویل واحد هم 13 اردیبهشت تعیین شد.
اگر مستاجر واحد را تحویل بگیرد و نیمه دوم ودیعه را نپردازد، طبق بند مربوطه قرارداد فسخ می شود. ولی آیا در این شرایط کرونایی که دادگاه‌ها حکم تخلیه نمیدهند کاری میشه کرد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

فسخ قرارداد با تخلیه نتایج و روند کاری متفاوتی دارند. مهمترین نکته در فسخ این است که پروسه طولانی دارد و در بسیاری از اوقات در قرارداد های یکساله اجرای حکم فسخ و تخلیه ملک مصادف می شود با پایان قرارداد.