مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری مستاجر در بازدید از ملک

با سلام.
در هنگام اجاره ملک من ذکر کردم "مستاجر متعهد گردید در صورتی که مالک‌ قصد فروش عین مستاجره را داشته باشد همکاری لازم را با ایشان و املاک واسط را انجام دهد"
اگر مستاجر به بهانه کرونا یا این که مسافرت است و ... از بازدید خریداران جلوگیری نماید، چی کار میشه کرد؟

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
از نظر قانونی مستاجر میتواند تا پایان قرارداد اجازه بازدید ندهد